Ο Χέντο Τούρκογλου έστειλε μήνυμα για τη γιορτή της Μητέρας

Ο Χέντο Τούρκογλου έστειλε μήνυμα για τη γιορτή της Μητέρας

Μην το πείτε στον Γιώργο Βασιλακόπουλο κι αγχωθεί, αλλά ο Τούρκος ομόλογός του (συγνώμη Χέντο) θυμήθηκε τη γιορτή της Μητέρας.

Είναι κάποια μικρά πράγματα (καλύτερα να μην πιάσουμε τα μεγάλα, γιατί θα κλαίμε με… μαύρο δάκρυ), που δείχνουν τη διαφορά. Βεβαίως, το περίεργο θα ήταν να υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στον Χέντο Τούρκογλου και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, αλλά πάμε παρακάτω. Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας έστειλε μήνυμα, όχι για κάποιο αυστηρά μπασκετικό θέμα, αλλά για τη γιορτή της Μητέρας.

Πώς είπατε; Γίνονται αυτά; Κι όμως ο πρόεδρος της TBF, Χέντο Τούρκογλου, απευθύνθηκε σε όλες τις μανάδες του κόσμου. «Εκτός από το ότι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας, που διαμορφώνει τις μελλοντικές γενιές, οι μητέρες είναι το μόνο σύμβολο συμπόνιας και θυσίας στη ζωή μας.

Αυτή η πολύτιμη μέρα είναι μια καλή ευκαιρία για να τις κάνουμε ευτυχισμένες. Αν και δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι μανάδες μας μοιράζονται την ευτυχία και τη θλίψη μας, με τόσο βαθιά συναισθήματα. Θέλω να πω για την Ημέρα της Μητέρας, χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες μας, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου μου, που μας δείχνουν ότι υπάρχει αιώνια αγάπη».
Κάθε σύγκριση με τον δικό μας πρόεδρο, απλά προκαλεί θλίψη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ