Η Ούνιξ θέλει να κρατήσει τον Δημήτρη Πρίφτη

Η Ούνιξ θέλει να κρατήσει τον Δημήτρη Πρίφτη

Σύμφωνα με τον ισχυρό άντρα της ομάδας της Ρωσίας, Εβγένι Μπόγκάτσεφ, είναι πολύ πιθανόν ο Έλληνας τεχνικός να παραμείνει κάτοικος Καζάν και τη νέα σεζόν.

Έχει παράγει έργο στην Ρωσία ο Δημήτρης Πρίφτης και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν και στις τάξεις της ομάδας της Ούνιξ Καζάν. Σύμφωνα και με τον ισχυρό άντρα των Ρώσων, Εβγένι Μπόγκάτσεφ, οι πιθανότητες να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της είναι αυξημένες, όμως μπορεί και να εξαρτηθούν και από την πορεία της ομάδας στο Eurocup αν αυτό συνεχιστεί βέβαια.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας του Καζάν: «Στο συμβόλαιο του Πρίφτη υπάρχει opt out αυτό το καλοκαίρι, τόσο από την πλευρά του συλλόγου όσο και από αυτή του προπονητή. Θέλουμε να κρατήσουμε τον Δημήτρη στο Καζάν, έχουμε δεθεί με αυτόν αυτά τα χρόνια. Έδειξε θετικά στοιχεία, γνωρίζει όλους τους παίκτες μας. Δεν έχουμε άλλους υποψηφίους, αλλά η κατάσταση αλλάζει συνεχώς.

Εάν το Eurocup αποφασίσει να ολοκληρώσει την σεζόν, εκεί πρέπει να πετύχουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Η τύχη του προπονητή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτό. Επιπλέον, ο προϋπολογισμός μας μπορεί να μειωθεί, καθώς οι χορηγοί μας βρίσκονται επίσης σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την ανανέωση του συμβολαίου. Επομένως, ακόμα δεν μπορούμε να πούμε τι ομάδα θα σχηματίσουμε για τη σεζόν 2020-21»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ