Τζόρτζεβιτς: «Δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν αγώνες σε ανοιχτά γήπεδα»

Τζόρτζεβιτς: «Δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν αγώνες σε ανοιχτά γήπεδα»

Ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια αναφέρθηκε στην προοπτική να γίνουν αγώνες σε ανοιχτά γήπεδα, δηλώνοντας αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο για πολλούς λόγους.

Ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε σε ενδιαφέροντα πράγματα. Για το εάν μπορούν να γίνουν παιχνίδι σε ανοιχτά γήπεδα, την αναδιάρθρωση της LegaBasket  αλλά και την απόφαση των Γάλλων να συμμετέχουν σε αγώνες μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για το να γίνουν ματς σε ανοιχτά γήπεδα: «Είναι αδύνατο για πολλούς λόγους. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού, αλλά και λόγω ζέστης. Είμαι εναντίον αυτής της λογικής. Στο “3 on 3” είναι εφικτό επειδή πρόκειται για εντελώς διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Μιλάμε για μια ιδιαίτερη επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου και διαφορετικούς κανόνες. Στο “5 εναντίον 5” είναι διαφορετικά».

Για τις 18 ομάδες στο ιταλικό πρωτάθλημα: «Αποδέχομαι την απόφαση και θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ. Θα δούμε στη συνέχεια τα αποτελέσματα αυτής της απόφασης. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα αγωνιστούν και οι 18 ομάδες, αφού μπορεί κάποιες να μην δηλώσουν συμμετοχή».

Για τις γαλλικές ομάδες που θα απέχουν από τα παρκέ μέχρι τον Σεπτέμβριο: «Όλες οι γαλλικές ομάδες είπαν ότι δεν θα αγωνιστούν στο Basketball Champions League. Πρόκειται για μια απόφαση από μια ισχυρή ομοσπονδία. Από ένα μπασκετικό έθνος με πολλά μετάλλια, με πολλούς πρωταθλητές και με ιστορικές ομάδες. Είναι μια επιλογή που βάζει πρώτα την ποιότητα, από το να μπλέκουν σε πολλές ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ