Τρινκιέρι: «Προτιμότερο να προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν»

Τρινκιέρι: «Προτιμότερο να προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν»

Ο προπονητής της Παρτιζάν υποστήριξε πως αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει λόγος οι διοργανώσεις να σκέφτονται την επανέναρξή τους.

Ο κορωνοϊός άλλαξε εντελώς την ζωή των ανθρώπων και δη των αθλητών. Δεν έπαιζαν τόσο καιρό το αγαπημένο τους άθλημα και για καιρό αναλώθηκαν απλά σε ατομικές προπονήσεις.

Οι τεχνικοί λοιπόν και γενικά οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα, ειδικά σε περίπτωση που τους ζητηθεί να παίξουν και πάλι.

Ο προπονητής της Παρτιζάν Βελιγραδίου Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας και αναφέρθηκε στην κατάσταση που έχει φέρει ο κορωνοϊός στον αθλητισμό, τονίζοντας ότι είναι προτιμότερο από τώρα να κοιτάμε την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά τι είπε ο Ιταλός κόουτς:

«Το EuroCup, η Ευρωλίγκα και η Αδριατική Λίγκα είναι όλες διεθνείς διοργανώσεις και υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες για κάθε χώρα. Δεν θα είναι εύκολο να βρεθούν όλοι μαζί. Δουλεύουμε και προετοιμαζόμαστε περιμένοντας κάποιος να μας πει πως, τι, γιατί και που. Η κατάσταση στις ΗΠΑ παραμένει πολύ δύσκολο, υπάρχει σχεδόν παντού lockdown και και οι παίκτες προπονούνται σπίτι τους. Περιμένω μόνο να μάθω πότε θα ξεκινήσουμε να παίζουμε, ώστε να προετοιμάσω κατάλληλα την ομάδα. Ίσως θα ήταν καλύτερο να προετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν, δεν θα είναι εύκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ