Γιούλ: «Πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε σταδιακά στους αγώνες»

Γιούλ: «Πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε σταδιακά στους αγώνες»

Ο Ισπανός γκαρντ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιστροφή της ομάδας του και της Ρεάλ στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο κορωνοϊός έχει σταματήσει τα πάντα. Οι ομάδες κάνουν ατομικές προπονήσεις και οι παίκτες προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους.

Από την άλλη, υπάρχουν ψύχραιμες φωνές όπως αυτή του Σέρχιο Γιούλ που εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τη συνέχεια τη σεζόν.

Παραχωρώντας συνέντευξη σε ισπανικό μέσο, ο γκαρντ της Ρεάλ δήλωσε: «Πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε σταδιακά στους αγώνες. Θεωρώ ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να επανεκκινήσει η σεζόν προκειμένου ο κόσμος που είναι σπίτι του να περάσει έστω δύο ώρες όπου θα ξεχάσει τον κορονοϊό και απλώς θα παρακολουθήσει μπάσκετ».

Ο Γιουλ στην συνέχεια παραδέχθηκε ότι η επιστροφή στις προπονήσεις είναι περίεργη λόγω των περιορισμών και ας έχει κάνει την σχετική πλάκα στα social media: «Το πιο περίεργο πράγμα με τις ατομικές προπονήσεις είναι τα μέτρα ασφαλείας. Κάθε παίκτης έχει από μισό γήπεδο μπάσκετ, η μπάλα του είναι σημαδεμένη και δε μπορεί κανείς να του πασάρει, παρά προπονείται μόνος του. Προσπαθούμε να ακολουθούμε το πρωτόκολλο προκειμένου να μην υπάρχει εξάπλωση του ιού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ