Αμπρίνες: «Εάν διακοπεί η Liga Endesa, τότε η Μπαρτσελόνα πρέπει να βγει πρωταθλήτρια»

Αμπρίνες: «Εάν διακοπεί η Liga Endesa, τότε η Μπαρτσελόνα πρέπει να βγει πρωταθλήτρια»

Ο παίκτης της Μπάρτσα ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με την προτίμησή του για την ομάδα του και το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Αδιαμφισβήτητα ζούμε σε περίεργες στιγμές. Κανείς δεν γνωρίζει 100% τι θα συμβεί στον παγκόσμιο αθλητισμό. Ειδικά σχετικά με το μπάσκετ που ελάχιστοι είναι αυτοί που θέλουν να επιστρέψουν στα παρκέ.

Στο ισπανικό πρωτάθλημα προετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην δράση, με την Μπαρτσελόνα πριν τη διακοπή να είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Άλεξ Αμπρίνες από την μεριά του, μίλησε για την προοπτική να έχουμε τέλος στην λίγκα των Ίβηρων.

Από την μεριά του λοιπόν τόνισε πως σε ένα κανάλι στο Youtube «Εάν τα τεστ γίνονται συχνά και τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας, τότε πιστεύω ότι οι παίκτες θα δεχτούν να παίξουν. Άλλωστε, είναι κάτι που θέλουν. Το μόνο κακό, εάν συνεχιστεί το πρωτάθλημα, σε μία πόλη είναι ότι οι παίκτες των ομάδων που θα προκριθούν στον τελικό, θα λείπουν 20 ημέρες από τα σπίτια τους».

Για την περίπτωση που δεν συνεχιστεί η λίγκα της Ισπανίας, ποια ομάδα θα πρέπει να αναδειχθεί πρωταθλήτρια, ο διεθνής φόργουορντ είπε: «Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα. Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πρώτη θέση, τότε θα ήταν δίκαιο να το πάρει η Ρεάλ. Παίζαμε έξι μήνες στη διοργάνωση και εάν δεν πάρει τον τίτλο ο πρώτος στη βαθμολογία, τότε καταργείς τους έξι μήνες δουλειάς, για δύο μήνες που δεν παίχτηκαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ