Γεν. Διευθυντής Βίρτους: «Αν ο Παναθηναϊκός αποχωρήσει, θέλουμε τη θέση στην Ευρωλίγκα»

Γεν. Διευθυντής Βίρτους: «Αν ο Παναθηναϊκός αποχωρήσει, θέλουμε τη θέση στην Ευρωλίγκα»

Η Βίρτους Μπολόνια επιθυμεί να μπει στην Ευρωλίγκα και περιμένει τις εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό.

Η Βίρτους Μπολόνια είχε κάνει μια πολύ μεγάλη έκπληξη με την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς, καθώς ήταν μια ομάδα που δεν αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Αλλά είχε σκοπό να γίνει μέλος αυτής. Και σχεδίαζε να το κάνει την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν. Με την Euroleague να ακυρώνεται, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την επόμενη σεζόν να λάβουν μέρος σε αυτή οι ίδιες 18 ομάδες. Που σημαίνει πως δεν έχει… χώρο για άλλη θέση. Σε τι ελπίζουν πλέον οι Ιτάλοι; Στην αποχώρηση κάποιας ή κάποιων ομάδων, με τον εκτελεστικό διευθυντή της Βίρτους, Λούκα Μπαράλντι, να επισημαίνει ότι έχουν ζητήσει ήδη αν προκύψει κάποια αποχώρηση, όπως π.χ. του Παναθηναϊκού, να πάρουν τη θέση.

«Περιμέναμε πως η Ευρωλίγκα θα διατηρήσει τις ίδιες 18 ομάδες, αλλά τώρα μένει να δούμε αν όλες τους θα θέλουν να συμμετέχουν. Έχει γραφτεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει αμφιβολίες. Έχουμε ήδη ζητήσει αν προκύψει κάποιο κενό να πάρουμε τη θέση αυτή», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Λούκα Μπαράλντι.

«Δεν με εξέπληξε η απόφαση της Ευρωλίγκας να λήξει τη σεζόν. Ήταν η σωστή απόφαση. Αντίθετα πιστεύω πως θα μπορούσε να συνεχιστεί η σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα. Θα θυμόμαστε αυτή την χρονιά σαν καταραμένη», πρόσθεσε.

Παράλληλα προανήγγειλε μείωση του μπάτζετ. «Εμείς κάναμε σχέδια και προϋπολογισμό για την Ευρωλίγκα, αλλά σταματάμε εδώ. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε λιγότερα έσοδα, άρα και μικρότερο μπάτζετ», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ