Οδηγίες για ομαλή επιστροφή από τη ΦΙΜΠΑ σε συνεργασία με τον ΠΟΥ

Οδηγίες για ομαλή επιστροφή από τη ΦΙΜΠΑ σε συνεργασία με τον ΠΟΥ

Μια σημαντική πρωτοβουλία από τη διεθνή Ομοσπονδία προς όλες τις ομάδες που επιθυμούν να επιστρέψουν σε αγωνιστική δραστηριότητα

Οι επιπτώσεις της πανδημίας που προκάλεσε ο Κορωνοϊός, έδειξαν το άσχημο πρόσωπό τους και στον χώρο του μπάσκετ. Ωστόσο, διάθεση όλων είναι να μείνει γρήγορα πίσω αυτή η άσχημη περίοδος και να επανέλθει η κανονικότητα. H ΦΙΜΠΑ σε μια προσπάθεια να υποστηρίξει τις Ομοσπονδίες που έχουν δώσει το «πράσινο» φως στους συλλόγους τους να συνεχίσουν τα πρωταθλήματα, πήρε την πρωτοβουλία να συνεργαστεί με τον ΠΟΥ προκειμένου να συσταθεί μια επιτροπή για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Αναφερόμενος σε αυτή τη σύμπραξη, ο Γενικός Γραμματέας της ΦΙΜΠΑ Ανδρέας Ζαγκλής, δήλωσε: «Θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω τη συγκεκριμένη ιατρική επιτροπή της ΦΙΜΠΑ που συστάθηκε για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Όπως επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τις επιτροπές της ΦΙΜΠΑ που συμμετείχαν σε αυτό το έργο, όπως και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την πολύτιμη εργασία του, που με την εξειδίκευση και τη διαρκή προσφορά του, βοήθησε προκειμένου να προστατεύσουμε τις εθνικές ομοσπονδίες, τους παίκτες, τους διαιτητές και τους διοργανωτές.

Αυτό το σετ των οδηγιών θα είναι πολύ χρήσιμο για τη μπασκετική κοινότητα κατά την επιστροφή τους στο παιχνίδι μας. Έχει λείψει σε όλους εμάς η δράση και όσο η κατάσταση που σχετίζεται με την πανδημία του COVID-19 εξελίσσεται, η ΦΙΜΠΑ παραμένει αφοσιωμένη στην προσπάθεια να προσφέρει καθοδήγηση ώστε να εξασφαλιστεί ένα ασφαλές περιβάλλον για την επιστροφή στο μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ