Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πόνο ο Καλπαζίδης με τον Πέτσα. Δύσκολοι καιροί για σερβιτόρους
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι μπασκέτες του ΣΕΦ ταξίδεψαν… Ιωάννινα (pics)

Η Επιτροπή Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων ευχαρίστησε την διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για την παραχώρηση υδραυλικών μπασκετών και καθισμάτων που θα τοποθετηθούν άμεσα στις εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας.

Οι μπασκέτες του ΣΕΦ ταξίδεψαν… Ιωάννινα (pics) | to10.gr

Το ΣΕΦ πηγαίνει… Ιωάννινα θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει, καθώς από το φαληρικό κλειστό στάλθηκαν μπασκέτες και καθίσματα προς το κλειστό της ηπειρωτικής πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την μεριά της η Επιτροπή Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της την διοίκηση και προσωπικά την πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, για την παραχώρηση τους.
«Από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας η συνεργασία μεταξύ των διοικήσεων των αθλητικών εγκαταστάσεων που υπάγονται στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι πολυεπίπεδη με στόχο, μεταξύ άλλων, την αξιοποίηση όλου του διαθέσιμου εξοπλισμού και της τεχνογνωσίας με σεβασμό στα χρήματα που δαπανήθηκαν από τους Έλληνες ω φορολογούμενους πολίτες.

Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε και η παραχώρηση του εξοπλισμού από το ΣΕΦ με τον οποίο οι εγκαταστάσεις της Λιμνοπούλας αναβαθμίζονται αισθητά και είναι πλέον έτοιμες να υποδεχτούν διοργανώσεις και ομάδες του υψηλότερου επιπέδου. Ευχαριστώ προσωπικά, εκ μέρους της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, την πρόεδρο του ΣΕΦ για την συνεργασία», δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ, Παντελής Κολόκας.