Το καψόνι στον Ρακόσεβιτς, ο Αταμάν και τα 12 σκυλιά

Το καψόνι στον Ρακόσεβιτς, ο Αταμάν και τα 12 σκυλιά

Ο νυν αντιπρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας, αποκάλυψε μια φοβερή ιστορία με τον Αταμάν όταν ήταν στην Εφές που είχε ως αποτέλεσμα να τον πάρουν στο κυνήγι 12 σκυλιά

Οσοι ξέρουν τον Εργκίν Αταμάν γνωρίζουν ότι δεν είναι ένας εύκολος προπονητής. Κάθε άλλο. Είναι λάτρης της πειθαρχίας και από τους τεχνικούς που δεν βάζουν νερό στο κρασί τους σε τέτοια θέματα.

Γεγονός που έζησε και με το παραπάνω ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς.

Ο νυν αντιπρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας, αποκάλυψε μια φοβερή ιστορία με τον Αταμάν όταν ήταν στην Εφές, λέγοντας ότι τον ανάγκασε να πάει για πρωινό τρέξιμο στο δάσος με αποτέλεσμα να τον πάρουν στο κυνήγι 12 σκυλιά. Μιλώντας λοιπόν στο podcast της ELPA υποστήριξε: «Όταν έπαιζα στην Εφές, δεν είχα και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Εργκίν Αταμάν. Ένα πρωί, με έστειλε να τρέξω στο δάσος στις 7. Το δάσος ήταν περίπου μιά μισή ώρα μακριά από την Κωσταντινούπολη, οπότε έπρεπε να ξυπνήσω από τις 5 μισή. Το οποίο είναι οκει, μπορώ να κάνω προπόνηση εκείνη την ώρα.

Έστειλε μαζί μου και έναν προπονητή φυσικής κατάστασης. Αυτός με πήγε εκεί με το αυτοκίνητο. Έβρεχε πάρα πολύ, ήταν απίστευτο. Ο γυμναστής μου είπε να μην τρέξω, ότι ήταν αδύνατο να τρέξω. Υπήρχε λάσπη και δεν έτρεχε κανένας άλλος. Αλλά είναι χαρακτηριστικό κατά βάση των Σέρβων παικτών, οπότε είπα” όχι, δε με νοιάζει, εγώ θα τρέξω”. Οπότε ξεκίνησα να τρέχω και ήταν απαίσιο, παντού λάσπες, πολύ κρύο και έβρεχε λες και ήμουν κάτω από το ντουζ.

Ξαφνικά, είδα 10-12 άγρια σκυλιά μέσα στη διαδρομή. Ήταν όλα μαζί και ακίνητα. Σταμάτησα και δεν ήξερα τι να κάνω. Πρέπει να πάω προς τα πίσω ή να δείξω ότι δε φοβάμαι και να συνεχίσω προς το μέρος τους; Αποφάσισα να πάω προς τα εκεί για να συνεχίσω το τρέξιμό μου. Ένα από αυτά ξεκίνησε να γαβγίζει και μετά άρχισαν όλα μαζί. Άρχισαν να με κυνηγάνε και έπρεπε να σκαρφαλώσω έναν μικρό λόφο.

Ήταν πραγματικά επικίνδυνο για τη ζωή μου, οπότε έτρεξα και σκαρφάλωσα τόσο ώστε να μην μπορούν να ανέβουν. Ευτυχώς τα σκυλιά δεν μπορούσαν να ανέβουν όπως εγώ. Ήταν πραγματικά τρομακτικό, αλλά και αστείο παράλληλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ