Βαγγέλης Μαρινάκης: «Συγχαρητήρια για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ για το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα» (pic)

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Συγχαρητήρια για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ για το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα» (pic)

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, συνεχάρη την ομάδα μπάσκετ γυναικών των Ερυθρόλευκων για την 5η συνεχόμενη κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ελλάδας στο μπάσκετ Γυναικών μετά και την επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΟΚ. Οι Ερυθρόλευκες ήταν ανώτερες σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, έμειναν αήττητες για μια ακόμα χρονιά εντός των τειχών και δίκαια συνεχίζουν την δίχως ήττα αυτοκρατορία τους εδώ και πέντε χρόνια

Μετά από την ανακοίνωση της ομοσπονδίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε τα συγχαρητήριά του στο συγκρότημα του Γιώργου Παντελάκη, το οποίο έκλεισε τη σεζόν με 20/20 στο πρωτάθλημα, φτάνοντας συνολικά τις 135 σερί νίκες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Στο ποστάρισμά του προσωπικό του λογαριασμό του στο facebook ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού έγραψε: «Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου πρωταθλήματος! / Congratulations to the Olympiacos Women’s Basketball team for the 5th in a row championship title!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ