Μάσα Φασούλα: «Άδικο και καταστροφικό για το μπάσκετ γυναικών, παραιτούμαι»

Μάσα Φασούλα: «Άδικο και καταστροφικό για το μπάσκετ γυναικών, παραιτούμαι»

Η Μάσα Φασούλα που είναι μέλος της Επιτροπής πρωταθλημάτων γυναικών στην ΕΟΚ, εξέφρασε δημόσια την αντίθεσή της για τις αποφάσεις της ΕΟΚ αναφορικά με το γυναικείο μπάσκετ.

Η ΕΟΚ από την μεριά της προχώρησε σε ακατανόητες αποφάσεις σχετικά με τις εθνικές κατηγορίες στο μπάσκετ των ανδρών όπως και στα πρωταθλήματα των γυναικών. Κίνηση που ανάγκασε την Μάσα Φασούλα, η οποία είναι μέλος της Επιτροπής πρωταθλημάτων γυναικών στην ομοσπονδία, να τοποθετηθεί για το θέμα και να υποστηρίκει ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν θέλει να είναι μέλος της και ότι θα δηλώσει παραίτηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε η Μάσα Φασούλα στο Facebook αναφέρει τα εξής:

«Με έκπληξη διάβασα ότι η εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών στο μπάσκετ γυναικών. Ως μέλος της Επιτροπής πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας δεν θα μπορούσα ποτέ να συμφωνήσω με μία εισήγηση εντελώς άδικη και καταστροφική για το μπάσκετ γυναικών όσον αφορά τις διαδικασίες ανόδου και τους αριθμούς των ομάδων σε όλες τις κατηγορίες.

Ουδέποτε ενημερώθηκα, κλήθηκα και πολύ περισσότερο συμμετείχα στη συγκεκριμένη τελευταία σύσκεψη της Επιτροπής πρωταθλημάτων που ελήφθησαν αυτές οι αποφάσεις. Διαχωρίζω τη θέση με όσα ανακοινώθηκαν από την Ομοσπονδία, που δεν έχουν καμία απολύτως λογική και θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο μπάσκετ γυναικών. Και για αυτό το λόγο θα ακολουθήσει η επίσημη παραίτηση μου από την Επιτροπή πρωταθλημάτων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ