Στην Ελευθερία Μοσχάτου η Αφροδίτη Κοσμά (pic)

Στην Ελευθερία Μοσχάτου η Αφροδίτη Κοσμά (pic)

Η 37χρονη φόργουορντ από τον Ολυμπιακό πήγε στην Ελευθερία Μοσχάτου με την μορφή της υποσχετικής για τον επόμενο χρόνο.

Σε σημαντική ενίσχυση προχώρησε η Ελευθερία Μοσχάτου στην Α1 Γυναικών. H τρίτη ομάδα της κατάταξης μετά και την επικύρωση των βαθμολογιών από την ΕΟΚ, απέκτησε με την μορφή υποσχετικής από τον Ολυμπιακό την Αφροδίτη Κοσμά. Η 37χρονη Ελληνίδα φόργουορντ ήταν μέλος των αήττητων Ερυθρόλευκων από την πρώτη στιγμή της επανίδρυσης του τμήματος και θα αγωνιστεί με την ομάδα του Μοσχάτου για την σεζόν 2020/21.

Η ανακοίνωση της Ελευθερίας Μοσχάτου

Αναλυτικά:

«Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας μας είναι γεγονός. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση της power forward Αφροδίτης Κοσμά (1.87-1983) με τη μορφή της υποσχετικής από τον Ολυμπιακό.

Η πολύπειρη διεθνής forward που έχει κατακτήσει 9 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 7 Κύπελλα Ελλάδος (MVP του τελικού το 2015), 1 Eurocup και έχει φορέσει 172 φορές τη φανέλα της Εθνικής ομάδας θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας μας να διατηρηθεί στα ψηλά στρώματα του πρωταθλήματος, στη φωτογραφία με το χορηγό του τμήματος κ. Απόστολου και με το γενικό αρχηγό κ. Σωτήρη Τσαραπατσάνη.

Της ευχόμαστε καλή σαιζόν με υγεία και πολλές νίκες…!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας μας είναι γεγονός. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση της power forward Αφροδίτης Κοσμά (1.87-1983) με τη μορφή της υποσχετικής από τον Ολυμπιακό. Η πολύπειρη διεθνής forward που έχει κατακτήσει 9 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 7 Κύπελλα Ελλάδος (MVP του τελικού το 2015), 1 Eurocup και έχει φορέσει 172 φορές τη φανέλα της Εθνικής ομάδας θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας μας να διατηρηθεί στα ψηλά στρώματα του πρωταθλήματος, στη φωτογραφία με το χορηγό του τμήματος κ. Απόστολου και με το γενικό αρχηγό κ. Σωτήρη Τσαραπατσάνη. Της ευχόμαστε καλή σαιζόν με υγεία και πολλές νίκες…!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ