Καλάθης: «Θα είμαι με την Εθνική στον Καναδά»

Καλάθης: «Θα είμαι με την Εθνική στον Καναδά»

Ο 31χρονος γκαρντ υποστήριξε ότι θα βοηθήσει την γαλανόλευκη στο προΟλυμπιακό Τουρνουά.

Είναι από τα πιο καυτά ονόματα της Ευρωλίγκας, με την Μπαρτσελόνα να φέρεται πως θα είναι η επόμενη ομάδα του μετά τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον Νικ Καλάθη ο οποίος άφησε για λίγο τα… επαγγελματικά και αναφέρθηκε στην Εθνική Ομάδα και για το εάν θα βρεθεί στο προολυμπιακό του Καναδά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας πλέι μέικερ στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το αν θα παίξει στο προολυμπιακό του Καναδά: «Ναι, σίγουρα. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα παίξω με την Εθνική του χρόνου, το περιμένω με ενθουσιασμό. Προφανώς, ήταν ατυχία αυτό που έγινε φέτος, αλλά ένας από τους βασικούς στόχους μου είναι να αγωνιστώ με την Εθνική Ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για το αν η πρόκριση στους Ουμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας αποτελέι πρόκληση: «Είναι τεράστια πρόκληση, ξέρω ότι κι άλλοι παίκτες επίσης δεν είχαν αυτή την εμπειρία. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς, ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε όλοι μαζί στο επόμενο επίπεδο και θα πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Ρικ Πιτίνο: «Ελπίζω και με τους δύο. Για εμένα είναι και οι δύο σπουδαία άτομα και όποιος από αυτούς μπορεί να έρθει, ας έρθει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ