Η Λούντβιγκσμπουργκ σόκαρε την Μπάγερν!

Η Λούντβιγκσμπουργκ σόκαρε την Μπάγερν!

Οι Βαυαροί παρότι επικράτησαν με 74-73, αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του γερμανικού πρωταθλήματος καθώς είχαν ηττηθεί με 4 πόντους στον πρώτο προημιτελικό.

Και τι έγινε που άπαντες περίμεναν πως η Μπάγερν ήταν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του γερμανικού πρωταθλήματος; Δεν ρώτησε κανείς την Λούντβιγκσμπουργκ η οποία είχε ρίξει την προειδοποιητική της βολή στο πρώτο τους παιχνίδι για τους «8» του μίνι τουρνουά που λαμβάνει χώρα στο Audi Dome.

Η έκπληξη λοιπόν ολοκληρώθηκε μία και καλή καθώς οι Βαυαροί δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν το εμποδιο του 87-83 του πρώτου παιχνιδιού, επικράτησαν με 74-73 στον δεύτερο προημιτελικό και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του πρωταθλήματος!

O Mάρκους Νάιτ ήταν παίκτης που έκανε τα πάντα για τους θριαμβευτές. Ο παίκτης της Λούντβιγκσμπουργκ αγωνίστηκε πάνω από 39 λεπτά πετυχαίνοντας 20 πόντους και μαζεύοντας 10 ριμπάουντ.

Θετικός ο Πολ Ζίπσερ, με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ για την Μπάγερν Μονάχου, όμως τι να το κάνεις, αφού οι Βαυαροί αποκλείστηκαν από την διοργάνωση.

Tα δεκάλεπτα: 18-23, 36-45, 52-56, 73-74

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ