Λαπροβίτολα: «Υπάρχει η νοοτροπία νικητή στην Ρεάλ Μαδρίτης»

Λαπροβίτολα: «Υπάρχει η νοοτροπία νικητή στην Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Αργεντινός γκαρντ εξήγησε τους λόγους που η Βασίλισσα είναι εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα μίλησε για τη νοοτροπία της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για τη νίκη των Καστιγιάνων επί της Γκραν Κανάρια. Αναλυτικά όσα δήλωσε Αργεντινός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ήρθα στη Μαδρίτη για να κερδίσω τίτλους και θεωρώ ότι είμαι στο σωστό μέρος. Το έχουμε ήδη δείξει με την κατάκτηση του Super Copa και του Copa Del Rey. Το να συνεχίσω να κερδίζω είναι καύσιμο, τροφή για τον σύλλογο. Η νοοτροπία νικητή υπάρχει στο κλαμπ. Έχουμε ένα γκρουπ παικτών που βρίσκονται μαζί για χρόνια και όταν φτάσεις στην ομάδα είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρείς. Είναι μια ομάδα που ξέρει τι θέλει και δουλεύει για να το πετύχει».

Για τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Γκραν Κανάρια εξήγησε πως: «Είχαμε ευστοχία από το πρώτο δεκάλεπτο. Ξεκίνησα εγώ και στη συνέχεια ακολούθησε ο Κάρολ, ο Γιουλ και ο Ράντολφ. Έχουμε το προνόμιο να έχουμε πολλούς παίκτες με ταλέντο και μπορούμε να τους εναλλάσσουμε στο γήπεδο, κάτι που είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς».

Παράλληλα, μιλώντας για την τελική φάση της ACB σχολίασε πως «νιώθω καλά, έχω αυτοπεποίθηση. Το να παίζεις στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να δώσω τα πάντα πάνω στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ