«Θέλει το μπαμ με Ντε Κολό η Βίρτους Μπολόνια»

«Θέλει το μπαμ με Ντε Κολό η Βίρτους Μπολόνια»

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ιταλικό δημοσίευμα, η Βίρτους Μπολονιά παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Νάντο Ντε Κολό.

O Zέλικο Ομπράντοβιτς θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν στην Φενέρμπαχτσε, ωστόσο αρκετοί αστέρες της τούρκικης ομάδας είναι πιθανόν να αποχωρήσουν από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Ένα από αυτά τα ονόματα είναι και ο Νάντο Ντε Κόλο, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να βρίσκεται από ότι φαίνεται στην μεταγραφική λίστα της Βίρτους Μπολόνια, η οποία σύμφωνα με την «Il Resto Del Carlino» παρακολουθεί απο κοντά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του έμπειρου γκάρντ, προκειμένου να δει αν έχει πιθανότητες να προσθέσει έναν ακόμα παίκτη Ευρωλίγκας στο σύνολο της.

Η Βίρτους θέλει να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μετά την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς το περασμένο καλοκαίρι, θέλει να κάνει άλλη μια ηχηρή προσθήκη στο ρόστερ της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιταλική ομάδα κατέκτησε το Basketball Champions League το 2019, ενώ από την νέα χρόνια θα αγωνίζεται στο Eurocup, με στόχο την επιστροφή της στην Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ