Κάτας: «Ο κορωνοϊός μας πλήγωσε πολύ»

Κάτας: «Ο κορωνοϊός μας πλήγωσε πολύ»

Ο προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ αναφέρθηκε στις απουσίες που προκάλεσε η πανδημία στην ομάδα του ενόψει της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος του Ισραήλ.

Το ισραηλινό πρωτάθλημα είναι προ των πυλών, με την Χάποελ Ιερουσαλήμ να προετοιμάζεται για την επανεκκίνηση της λίγκας.

Ο Όντετ Κάτας μίλησε αναφορικά με την ομάδα του και υποστήριξε πως η πανδημία της έκανε κακό αφού της στέρησε δύο παίκτες, Τζεϊκόβαν Μπράουν και τον Τασόν Τόμας, ενώ ακόμα και ο Τζέρεμι Πάργκο που ήρθε για να αντικαταστήσει τον πρώτο δεν μπορεί να αγωνιστεί γιατί βρίσκεται ακόμα σε καραντίνα!

«Η ομάδα μας έχει πληγωθεί πολύ. Νομίζω ότι είμαστε από τις ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο από τον κορωνοϊό, όχι μόνο στο Ισραήλ, αλλά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Είχαμε βρει πραγματικά καλή χημεία κι αυτό φαινόταν όχι μόνο από το μπάσκετ που παίζαμε, αλλά και από τις σχέσεις μεταξύ μας. Πληγωθήκαμε, αλλά αν συνεχίσουμε να κοιτάμε στο παρελθόν, δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε κάτι από όλη αυτή την κατάσταση. Πρέπει να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε με ό,τι έχουμε στα χέρια μας. Ο στόχο μας είναι πάντα ο ίδιος», υποστήριξε ο τεχνικός της Χάποελ.

Ο Κάτας από την μεριά του, πρόσθεσε αναφορικά με τη Μακάμπι: «Είναι αλήθεια πως έχουμε κατά το ήμισυ καινούρια ομάδα, αλλά δεν με νοιάζει τι κάνει η Μακάμπι. Εγώ πάντα πιστεύω στη δική μου ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος να μην τα καταφέρουμε. Πληγωθήκαμε, η συγκυρία της επιδημίας του κορωνοϊού ήταν πολύ κακή για μας, μας έχουν πονέσει οι απώλειες των Μπράουν και Τόμας, αλλά όλα αυτά είναι πίσω μας πια. Κοιτάμε μπροστά και έχουν μείνει αρκετοί καλοί παίκτες για να πάρουμε καλά αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ