Στηρίζει τον Φασούλα ο Νίκος Λινάρδος

Στηρίζει τον Φασούλα ο Νίκος Λινάρδος

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής στηρίζει την προσπάθεια της Αράχνης του ελληνικού μπάσκετ στην κούρσα για την προεδρεία της ΕΟΚ.

O Νίκος Λινάρδος βλέπει τους παλιούς του συνοδοιπόρους, Παναγιώτη Φασούλα, Φάνη Χριστοδούλου, Μέμο Ιωάννου απο τη μεγάλη γενιά του 87′, αλλά και τον Ευθύμη Ρεντζιά, να βγαίνουν μπροστά και για αυτο αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθειά τους. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας είναι δίπλα τους και έτοιμος να είναι στο πλευρό στους στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ, περιμένοντας ότι θα υπάρξει η μέγιστη δυνατή συνεργασία για την επανεκκίνηση του μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο.

«Παρακολουθώντας τα δρώμενα στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ και τις εξελίξεις στην ομοσπονδία, χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω εκπροσώπους της δικής μου γενιάς να βγαίνουν μπροστά κι αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Πιο συγκεκριμένα, χαίρομαι που βλέπω να βγαίνουν μπροστά, τον Παναγιώτη Φασούλα, με τον οποίο είμαστε συμπαίκτες μου στις μικρές Εθνικές ομάδες, τον Φάνη Χριστοδούλου με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί στον Πανιώνιο αλλά και τον Μέμο Ιωάννου, με τον οποίο συνυπήρξαμε για πολλά χρόνια στην Εθνική ανδρών. Μεγάλη χαρά, όμως, υποδέχομαι την συμμετοχή στην όλη προσπάθεια και του NBA Ambassador, Ευθύμη Ρεντζιά, οι γνώσεις του οποίου είναι υπερπολύτιμες για την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ. Ελπίζω ότι μετά τις εκλογές, θα υπάρχει η μέγιστη δυνατή συνεργασία με φόντο την επανεκίννηση του αγαπημένου μας αθλημάτος στο υψηλότερο επίπεδο.», ήταν τα λόγια του Νίκου Λινάρδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ