Νόμιμα υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ ο Παναγιώτης Φασούλας (pic)

Νόμιμα υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ ο Παναγιώτης Φασούλας (pic)

Η Αράχνη του ελληνικού μπάσκετ, μετά από σχετική τροπολογία που κατατέθηκε από τον Λευτερη Αυγενάκη, ξεπέρασε το κώλυμα που υπήρχε για την διεκδίκηση της προεδρίας της ομοσπονδίας.

O Παναγιώτης Φασούλας θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές της ΕΟΚ και επειδή δεν ήθελε να έχει κάποιο κώλυμα σε αυτές, υπέβαλε την παραίτησή του από την ομοσπονδία, στην οποία ήταν σύμβουλος της.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, για να μπορέσει να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΟΚ θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί έναν χρόνο πριν τις προγραμματισμένες εκλογές.
Στο νομοσχέδιο που κατέθεσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης όμως, προστέθηκαν τροπολογίες που αφορούν τον επανακαθορισμό του πλαισίου που διέπει τα κωλύματα εγγραφής-περιορισμούς συμμετοχής σε αθλητικά σωματεία και ενώσεις.

Με αυτήν την τροπολογία λοιπόν μπορεί κάποιος να παραιτηθεί των δικαιωμάτων του δύο μήνες νωρίτερα από τις εκάστοτε εκλογές. Για αυτό η Αράχνη του ελληνικού μπάσκετ είναι καθ’ όλα νόμιμος για να μπορέσει να διεκδικήσει την προεδρεία της ΕΟΚ που θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ