Μπαρτσελόνα-Μπούργος  98-84

Μπαρτσελόνα-Μπούργος 98-84

Οι Καταλανοί επικράτησαν με 98-84 της Μπούργος και προκρίθηκαν στον τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος. Κορυφαίος και πάλι ο Μίροτιτς με 18 πόντους.

Για ένα ημίχρονο η Μπούργος το πάλεψε. Και με το παραπάνω.  Τι να το κάνεις όμως; Όταν ανέβασε στροφές η Μπαρτσελόνα δεν υπήρχε καμία απολύτως ελπίδα για την έκπληξη του Final 12 της Liga Endesa, με τους Καταλανούς να επικρατούν στον πρώτο ημιτελικό με 98-84 και να παίρνουν το εισιτήριο τον μεγάλο τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Μπασκόνια και Βαλένθια, με την ομάδα του Πέσιτς να διεκδικεί την κούπα του πρωταθλητή Ισπανίας και να έχει πολλές ελπίδες να σηκώσει και πάλι το τρόπαιο μετά από έξι χρόνια!

Η Μπούργος ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο όταν και το ματς έφτασε στο 43-41. Από εκεί και έπειτα οι τυπικά γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα, ο Μίροτις βρήκε συμπαραστάτη τον Κούριτς και το ματς ήταν τυπική διαδικασία μέχρι το τέλος.

Κορυφαίος για τους νικητές και πάλι ο Νίκολα Μίροτιτς με  18 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν ο Κούριτς με 16 πόντους και κρίσιμα τρίποντα αλλά και ο Κλαβέρ με 10. Οταν μπήκε στο κλίμα του αγώνα ο Τόμας Ερτέλ έφτασε τους 11 πόντους και τις 11 ασίστ, ενώ από την Μπούργκος, οι Μπενίτε με 16 πόντους και Αγκιλάρ με 13 πόντους ήταν αυτοί που προσπάθησαν να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Τα δεκάλεπτα: 23-17, 43-41, 72-58, 98-84

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ