Βαλένθια-Μπαρτσελόνα 73-75

Βαλένθια-Μπαρτσελόνα 73-75

Οι Βάσκοι επέστρεψαν στο σκορ, γύρισαν το ματς με την Βαλένθια και επικράτησαν στον δεύτερο ημιτελικό του ισπανικού πρωταθλήματος και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό όπου περιμένει η Μπαρτσελόνα.

Αν συζητούσαμε αυτό το ζευγάρι πριν την έναρξη του Final 12 στην Βαλένθια, τότε ίσως να ήταν ένα από αυτά που θα επιλέγαμε.
Η Μπασκόνια παραλίγο πάντως να την… πατήσει από τις Νυχτερίδες, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού που έλαβε χώρα στη Λα Φοντέτα. Οι Βάσκοι αντέδρασαν στο τέταρτο δεκάλεπτο και εντέλει επικράτησαν με 75-73, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό που ήδη περιμένει η Μπαρτσελόνα την προσεχή Τρίτη.

Η Βαλένθια ήταν εξ αρχής μπροστά στο σκορ, η Μπασκόνια γύρισε το ματς στην τρίτη περίοδο και έφτασε να προηγείται ακόμα και με 75-70 ενάμισι λεπτό πριν το τέλος. Εκεί μία λάθος απόφαση των διαιτητών σε flopping του Λόιντ ήταν ο λόγος για να γίνει το 75-73 με τρίποντο του Σαν Εμετέριο και στη συνέχεια οι Βάσκοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Στην τελευταία επίθεση, η Βαλένθια αστόχησε σε τρίποντο νίκης και πρόκρισης του Λόιντ και η Μπασκόνια πανηγύρισε την επικράτησή της.

Τα δεκάλεπτα: 17-12, 42-33, 55-56, 73-75.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ