Ολυμπιακός: Κάτοικος Ιταλίας η Μπασάρα Γκρέιβς

Ολυμπιακός: Κάτοικος Ιταλίας η Μπασάρα Γκρέιβς

Η Αμερικανίδα φόργουορντ/σέντερ που αγωνίστηκε τη σεζόν 2019-20 στις Ερυθρόλευκες, ανακοινώθηκε από την ιταλική Λούκα.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική και ήταν εκ των κορυφαίων του Γιώργου Παντελάκη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από τη νέα σεζόν όμως η Μπασάρα Γκρέιβς δεν θα αγωνίζεται στις αήττητες ερυθρόλευκες, οι οποίες κατέκτησαν για 5η συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα Ελλάδας, αλλά στην Ιταλία για λογαριασμό της ιταλικής Λούκα.

Η Αμερικανίδα φόργουορντ/σέντερ ήταν εκ των πρωταγωνιστριών του Ολυμπιακού και η πρώτη σκόρερ των Ερυθρόλευκων, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα είχε 13,5 πόντους κατά μέσο όρο και 9,1 ριμπάουντ ενώ στο Eurocupo είχε 12,2 πόντους και 9,1 ριμπάουντ.

Η επόμενη σεζόν θα την βρει στην Ιταλία για την 6η ομάδα του πρωταθλήματος σε μία ένα από τους κορυφαίου συλλόγους της χώρας. ,
Μάλιστα η Μπασάρα Γκρέιβς δήλωσε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το νέο κεφάλαιο της καριέρας μου στο Σέστο. Μου αρέσει να παίζω στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπως έκανα και πριν δύο χρόνια. Το επίπεδο είναι πού υψηλό και κάθε εβδομάδα υπάρχει και ένα απαιτητικό παιχνίδι. Είμαι έτοιμη να ξεκινήσω να δουλεύω με τις συμπαίκτριές μου και με το σταφ για να πετύχουμε μία τέλεια σεζόν».

Η ανακοίνωση της Λούκα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ