Ενδιαφέρον και από την Ιαπωνία για Ντεσόν Τόμας

Ενδιαφέρον και από την Ιαπωνία για Ντεσόν Τόμας

Ο Ντεσόν Τόμας αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του εξετάζεται μέχρι και στην Ιαπωνία.

O Ντεσόν Τόμας έχει βρει την «χρυσή τομή» με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να αποχωρήσει από το Τριφύλλι καθώς οι απολαβές του είναι… απλησίαστες αυτό το καιρό για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα. Η Μπασκόνια  ήθελε τον Αμερικανό φόργουορντ για την θέση του Τόκο Σενγκέλια, όμως απο τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε ο Άλεκ Πίτερς, άλλαξε πλεύση και προετοιμάζει το έδαφος για την απόκτηση του φόργουορντ της Αναντόλου Εφές.

Βέβαια ο Τόμας, επειδή είναι ένας πολύ καλός επιθετικά παίκτης, έχει και άλλες ομάδες που τον κοιτούν. Το ενδιαφέρον για την περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ είναι τόσο μεγάλο που φτάνει ακόμα και στην Ιαπωνία. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος της «Sportando», Εμιλιάνο Καρκία, αναφέρει ότι η Άλβαρκ Τόκιο ενδιαφέρεται να εντάξει τον Τόμας στο ρόστερ της. Πρόκειται για την ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ιαπωνίας τις δύο τελευταίες σεζόν.

Τα ποσοστά του 28χρονου με τους «πράσινους» τη φετινή σεζόν ήταν πολύ ικανοποιητικά καθώς είχε κατά μέσο όρο 13,9 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 1 ασίστ στην Ευρωλίγκα. Στην Basket League σημείωσε 12,6 πόντους, 4,1 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ