Ολυμπιακός Β’ : Φιλικά με την Δάφνη Δαφνίου (pic)

Ολυμπιακός Β’ : Φιλικά με την Δάφνη Δαφνίου (pic)

Η ομάδα του Γιάννη Καλαμπόκη γνωστοποίησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας της και θα αγωνιστεί δις με την αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρόλευκων.

Υπάρχουν ομάδες που έχουν πατήσει παρκέ για την προετοιμασία τους και άλλες που σιγά σιγά μετρούν αντίστροφα για να συμβεί αυτό. Όπως και στον Ολυμπιακό Β’ Τράπεζα Πειραιώς, ο οποίος αναμένεται στις επόμενες ημέρες (λογικά στις 17 Αυγούστου) να πατήσει παρκέ για πρώτη φορά, μετά την οριστική διακοπή της Α2 Ανδρών ελέω κορωνοϊού.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη θα προετοιμαστεί για την σεζόν… ανόδου στην Basket League και η Δάφνη Δαφνίου, μέσω ανακοίνωσής της, γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιήσει δύο φιλικά με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

Η αγωνιστική περίοδος 2020-2021, μόλις ξεκίνησε για τον Γ.Σ. Δάφνης Δαφνίου.

Η ομάδα του Γιάννη Καλαμπόκη πραγματοποίησε την Τετάρτη (12/8) την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, ενώ την Πέμπτη (13/8) και την Παρασκευή (14/8), οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές ασκήσεις πριν υποβληθούν και στις απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις (17/8).

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις στο “Χρήστος Αγγουράκης”, ασκήσεις ενδυνάμωσης καθώς και επτά φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για τις 29 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’, για να ακολουθήσουν τα παιχνίδια με τον Οίακα Ναυπλίου (2/9), ξανά με τον Ολυμπιακό Β’ (5/9), τον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου (9/9), τον Αμύντα (19/9), τον Μίλωνα (23/9) καθώς και με μία ομάδα της Basket League (26/9), το όνομα της οποίας θα ανακοινωθεί εν ευ θέτω χρόνω.

Κατά της διάρκεια της προετοιμασίας, η Διοίκηση του συλλόγου, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, θα τηρήσουν όλους τους κανόνες υγιεινής και τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας κατά του Covid-19

 

Η αγωνιστική περίοδος 2020-2021, μόλις ξεκίνησε για τον Γ.Σ. Δάφνης Δαφνίου.Η ομάδα του Γιάννη Καλαμπόκη…

Δημοσιεύτηκε από Γ.Σ. Δάφνη Δαφνίου στις Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ