Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πήρε χαρτάκι και ο... λαλάκης. Συνηθισμένος χρόνια.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Οριστικό : Χωρίς ξένους το νέο πρωτάθλημα της Α2

Το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας για τη σεζόν 2020/21 θα διεξαχθεί δίχως παίκτες ξένης υπηκοότητας, με τον ΠΣΑΚ να εκδίδει σήμερα (13/8) τη σχετική ανακοίνωση.

Οριστικό : Χωρίς ξένους το νέο πρωτάθλημα της Α2 | to10.gr

Χωρίς την παρουσία ξένων παικτών θα διεξαχθεί το ερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ, κάτι που ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης (13/8). Η συγκεκριμένη απόφαση είχε παρθεί από τις 14 Ιουλίου, ωστόσο επισημοποιήθηκε σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΠΣΑΚ φαίνεται να είναι αρκετά ικανοποιημένος με την τακτική αυτή, δεδομένου ότι έτσι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αναδειχθούν περισσότεροι Έλληνες καλαθοσφαιριστές.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση: 

«Η διεξαγωγή πρωταθλήματος με την παρουσία μόνον Ελλήνων παικτών είναι γεγονός. Οι συνεχείς επαφές με την ΕΟΚ απέδωσαν καρπούς και υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στον ΠΣΑΚ. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αναδειχθούν περισσότεροι Έλληνες καλαθοσφαιριστές και ταυτόχρονα να κάνει το ελληνικό μπάσκετ βήματα προόδου. Αντίθετα με την ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ δεν έκανε – τουλάχιστον μέχρι τώρα – δεκτό το αίτημα μας για μείωση των ξένων στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ».