Οριστικό : Χωρίς ξένους το νέο πρωτάθλημα της Α2

Οριστικό : Χωρίς ξένους το νέο πρωτάθλημα της Α2

Το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας για τη σεζόν 2020/21 θα διεξαχθεί δίχως παίκτες ξένης υπηκοότητας, με τον ΠΣΑΚ να εκδίδει σήμερα (13/8) τη σχετική ανακοίνωση.

Χωρίς την παρουσία ξένων παικτών θα διεξαχθεί το ερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ, κάτι που ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης (13/8). Η συγκεκριμένη απόφαση είχε παρθεί από τις 14 Ιουλίου, ωστόσο επισημοποιήθηκε σήμερα.

Ο ΠΣΑΚ φαίνεται να είναι αρκετά ικανοποιημένος με την τακτική αυτή, δεδομένου ότι έτσι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αναδειχθούν περισσότεροι Έλληνες καλαθοσφαιριστές.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση: 

«Η διεξαγωγή πρωταθλήματος με την παρουσία μόνον Ελλήνων παικτών είναι γεγονός. Οι συνεχείς επαφές με την ΕΟΚ απέδωσαν καρπούς και υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση στον ΠΣΑΚ. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αναδειχθούν περισσότεροι Έλληνες καλαθοσφαιριστές και ταυτόχρονα να κάνει το ελληνικό μπάσκετ βήματα προόδου. Αντίθετα με την ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ δεν έκανε – τουλάχιστον μέχρι τώρα – δεκτό το αίτημα μας για μείωση των ξένων στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ