Απίστευτο: Οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλουν να μπουν στο Μαρούσι – Ολυμπιακός Β’

Απίστευτο: Οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλουν να μπουν στο Μαρούσι – Ολυμπιακός Β’

Περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται έξω από το κλειστό του Αγίου Θωμά και προσπαθούν να μπουν στο γήπεδο για να δουν το παιχνίδι Μαρούσι-Ολυμπιακός Β’!

Εξω από το κλειστό του Αγίου Θωμά βρίσκονται περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν την αστυνομία να τους αφήσει να μπουν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι Μαρούσι – Ολυμπιακός Β’ για την Α2.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού λίγο μετά τις 17:00 έφτασαν έξω από το κλειστό του «Αγίου Θωμά», όπου πραγματοποιείται το παιχνίδι της αναπτυξιακής ομάδας του πειραϊκού συλλόγου με την ομάδα των Βορείων Προαστίων και προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο.

Οι άνδρες της Αστυνομίας που βρίσκονται στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ωστόσο, δεν επέτρεψαν στους οπαδούς του Τριφυλλιού να μπουν στο γήπεδο, λόγω των υγειονομικών μέτρων κατά του κορωνοϊού, που ισχύουν για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Αγίου Θωμά, όπως είναι λογικό, έχει σημάνει συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ