Δίπλα στον κόσμο της η Καρδίτσα (pics)

Δίπλα στον κόσμο της η Καρδίτσα (pics)

Η μπασκετική ομάδα της Καρδίτσας βρέθηκε σήμερα (16/10) στην εμποροβιοτεχνική έκθεση της θεσσαλικής πόλης ώστε να συμμετάσχει σε μία ιδιαίτερη στιγμή για την Καρδίτσα. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας συνομίλησαν με τους ανθρώπους που στηρίζουν οικονομικά την πόλη και την ομάδα, ενώ έβγαλαν και αρκετές φωτογραφίες σε οικογενειακό κλίμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Εμποροβιοτεχνική […]

Η μπασκετική ομάδα της Καρδίτσας βρέθηκε σήμερα (16/10) στην εμποροβιοτεχνική έκθεση της θεσσαλικής πόλης ώστε να συμμετάσχει σε μία ιδιαίτερη στιγμή για την Καρδίτσα.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας συνομίλησαν με τους ανθρώπους που στηρίζουν οικονομικά την πόλη και την ομάδα, ενώ έβγαλαν και αρκετές φωτογραφίες σε οικογενειακό κλίμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας, που γίνεται αυτές τις ημέρες στην πόλη μας, επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Α.Σ. Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ. Οι αθλητές και παράγοντες του Α.Σ.Κ., συναντήθηκαν με εκπροσώπους των επιχειρήσεων που συμμετέχουν, πολλές από τις οποίες στέκονται δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας μας. Πολλά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση αλλά και για τους φορείς και επιχειρήσεις που παίρνουν μέρος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ