Επίσημα στον Εθνικό ο Κουταλιανός

Επίσημα στον Εθνικό ο Κουταλιανός

Ο Μιχάλης Κουταλιανός είναι επίσημα ο νέος προπονητή του Εθνικού, αναλαμβάνοντας το σύλλογο του Πειραιά μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Βλάχο. Ο κόουτς από τη Ρόδο μετά από δυο επιτυχημένες σεζόν στον Αίολο Αστακού, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην ιστορική ομάδα του Πειραιά. Ο Μιχάλης Κουταλιανός θα κάνει το ντεμπούτο του στο […]

Ο Μιχάλης Κουταλιανός είναι επίσημα ο νέος προπονητή του Εθνικού, αναλαμβάνοντας το σύλλογο του Πειραιά μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Βλάχο.

Ο κόουτς από τη Ρόδο μετά από δυο επιτυχημένες σεζόν στον Αίολο Αστακού, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην ιστορική ομάδα του Πειραιά.

Ο Μιχάλης Κουταλιανός θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής (Σάββατο 21/10) με το Ψυχικό στο «Π.Σαλπέας».

Αναλυτικά:

Ο Εθνικός Πειραιώς (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ) ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Μιχάλη Κουταλιανό.

Ο κ. Κουταλιανός από τους πλέον έμπειρους προπονητές στις υψηλές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ, είναι γνωστός για το ήθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.
Μάλιστα κατέχει και το ρεκόρ πρωταθλήματος με τον Αίολο Αστακού, όταν ανακυρήχθηκε πρωταθλητής Β Εθνικής Κατηγορίας, την περίοδο 2015-2016, με 27 νίκες και 1 ήττα.
Ο νέος προπονητής θα παρουσιαστεί από τον πρόεδρο και την διοίκηση στην αυριανή προπόνηση της ομάδας.

Ο κ. Κουταλιανός τα τελευταία χρόνια ήταν πρώτος προπονητής την περίοδο 2016-2017 στον Αστακό (A2), την περίοδο 2015-2016 στον Αστακό (B), την περίοδο 2014-2015 στον Κολοσσό Ρόδου (A1) και την περίοδο 2013-2014 επίσης στον Κολοσσό (A1).
O κ. Κουταλιανός είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής των πανεπιστημίων Βελιγραδίου και Δημοκρίτειου Θράκης.

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Μιχάλη και με πολλές νίκες!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ