Επεισόδια και διακοπή στο Διαγόρας – Μαρούσι!

Επεισόδια και διακοπή στο Διαγόρας – Μαρούσι!

Στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου μία ομάδα κουκουλοφόρων μπήκε με «ντου» στο γήπεδο «Στ. Βενέτης» και επιτέθηκε στους φιλάθλους του Αμαρουσίου – Διεκόπη ο αγώνας.

«Ντου» και επεισόδια από ομάδα οπλισμένων κουκουλοφόρων είχαμε στο παιχνίδι του Διαγόρα Δρυοπιδέων με το Μαρούσι για την Α2 ανδρών, με τον αγώνα να διακόπτεται στο 34ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, μία ομάδα κουκουλοφόρων μπήκε με «ντου» στο γήπεδο «Στ. Βενέτης» και επιτέθηκε στους φιλάθλους του Αμαρουσίου, με τους διαιτητές να διακόπτουν αμέσως τον αγώνα και να ζητούν την εκκένωση του γηπέδου.

Η κατάσταση μετά από λίγα λεπτά εκτονώθηκε, με τις πρώτες πληροφορίες, πάντως, να κάνουν λόγο για τραυματίες. Η εισβολή των κουκουλοφόρων προκάλεσε πανικό στους φιλάθλους που βρισκόντουσαν στο γήπεδο, στην συντριπτική τους πλειονότητα γυναικόπαιδα!

Σκηνές… πολέμου και μάχες σώμα με σώμα, με τους αθλητές και τα τεχνικά τιμ των δύο ομάδων να κοιτάζουν αποσβολωμένοι όσα γινόντουσαν στις κερκίδες του γηπέδου. Μια ακόμα μαύρη ημέρα για τον ελληνικό αθλητισμό, με τους γνωστούς – αγνώστους να τα κάνουν… μπάχαλο στο «Στ. Βενέτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ