Ολυμπιακός: Μια ακόμα κίνηση και μετά… Μέτσοβο

Ολυμπιακός: Μια ακόμα κίνηση και μετά… Μέτσοβο

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν το ρόστερ τους για την Α2, με την υπόθεση του Βασίλη Χρηστίδη να είναι στο προσκήνιο. Θα ακολουθήσουν την αποστολή της πρώτης ομάδας μετά από απόφαση του Μπλατ

Ο Ολυμπιακός κοιτάει το μέλλον του. Εδώ και καιρό έχουμε αναφέρει στο «10» ότι η ομάδα του Πειραιά βλέπει ως τεράστια ευκαιρία την Α2, για να δημιουργήσει έτσι τον κορμο της και να προετοιμάσει την επόμενη γενιά της.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει την πλήρη εποπτεία αυτού του ρόστερ, μαζί με τους ανθρώπους που τρέχουν τόσο καιρό τις Ακαδημίες που φέρουν τόσες επιτυχίες στις μικρές ηλικίες.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για τέσσερα χρόνια, ο οποίος θα αγωνιστεί στον Ιωνικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, ενώ «σφραγίζει» το μέλλον του με τις προσθήκες των Τσάμη και Νικολαΐδη. Τι απομένει για την ομάδα της Α2;

Όπως είχε αναφέρει το «10» πριν έξι μέρες οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Βασίλη Χρηστίδη, ενώ οι Τζολος και Πετρόπουλος ήδη είναι παίκτες της δεύτερης ομάδας. Ο φόργουορντ του Αρη είναι από τα παιδιά που αρέσουν γενικότερα στον Ολυμπιακό. Εάν έρθει θα καλύψει την θέση των ψηλών, την ώρα που και ο Νίκος Καμπούρης (ο γιος του τίμιου γίγαντα, Αργύρη) είναι προ των πυλών. Η υπόθεση του Χρηστιδη έχει ακόμα… ζουμί, με τους Ερυθρόλευκους να θέλουν να τον αποκτήσουν.

Οι παίκτες πάντως δεν θα ενσωματωθούν αυτόματα στην ομάδα που θα δημιουργηθεί για την Α2. Ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει ένα μεγάλο ποσοστό αυτών να ακολουθήσει στο Μέτσοβο, ώστε να έχει ένα ικανοποιητικό αριθμό αθλητών στα χέρια του για την προετοιμασία της ομάδας εν μέσω Παγκοσμίου που θα λείπουν σίγουρα οι Πρίντεζης και Παπανικολάου, ενώ θα λείπουν και οι Κουζμίνσκας και Μιλουτίνοφ.

Οι Ποκουσεφσκι, Τζολος, Τσάμης, Κολοβέρος θα ακολουθήσουν σίγουρα για να καλύψουν αυτά τα κενά, όπως και άλλοι, ενώ αργότερα θα επιστρέψουν στην ομάδα της Α2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ