Παίρνει Μελισσαράτο ο Ολυμπιακός Β’

Παίρνει Μελισσαράτο ο Ολυμπιακός Β’

Η αναπτυξιακή ομάδα των Ερυθρόλευκων όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει τον 26χρονο σέντερ για να γεμίσει κι άλλο την ρακέτα της με έναν παίκτη που ξέρει καλά την κατηγορία

Το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν έχει κλείσει ακόμα αναφορικά με την αναπτυξιακή ομάδα τους που θα αγωνιστεί στην Α2. Οι Ερυθρόλευκοι μετά τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο, αναμένεται να προχωρήσουν σε μια ακόμα απόκτηση παίκτη.

Ο λόγος για τον Πέτρο Μελισσαράτο, ο οποίος θα γεμίσει την ρακέτα της ομάδας του Δημήτρη Τσαλδάρη. Ο 26χρονος σέντερ την προηγούμενη σεζόν αγωνιστηκε στην Καστοριά και πρόκειται για έναν παίκτη (2.05μ) που γνωρίζει αρκετά την κατηγορία αυτή και αναμένεται να δώσει λύσεις στους Πειραιώτες.

Σκοπός της ομάδας είναι η παραμονή στην Α2 την ώρα που το πλάνο είναι να βγουν και άλλα ταλέντα μέσω αυτής της διαδικασίας.

Ο Μελισσαράτος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε μαζί και με τον Πετρόπουλο, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει και σε Παπάγο , Πανιώνιο, Ψυχικό, Κηφισιά(Α1), Πανελευσινιακό(Α1) και Άλιμο ενώ πέρασε και από τα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ