Ολυμπιακός Β’: Κλείνει τον 39χρονο Θωμά Νίκου, δανεικός ο Ζευγαράς

Ολυμπιακός Β’: Κλείνει τον 39χρονο Θωμά Νίκου, δανεικός ο Ζευγαράς

Οι Ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν τον πολύπειρο γκαρντ του Παγκρατίου, την ώρα που ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ, θα δοθεί δανεικός στην ομάδα του Τόλη Κουτρούλια.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η αναπτυξιακή ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού , η οποία θα αγωνιστεί στην Α2. Το συγκρότημα του Δημήτρη Τσαλδάρη, προέρχεται από την ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος, όμως πρώτος στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία και η διάκριση νέων ταλέντων από τα… σπλάχνα της. Για αυτό αναμένεται να προχωρήσει σε μία ακόμα προσθήκη στο ρόστερ της.

Ο πολύπειρος Θωμάς Νίκου του Παγκρατίου ήταν η επιλογή του Δημήτρη Τσαλδάρη για τα γκαρντ, με τον 39χρονο πασέρ να είναι ο παίκτης που θα οργανώσει τον Ολυμπιακό Β’ και θα προσφέρει ένα στήριγμα στους νεαρότερους συμπαίκτες του.

Την αντίθετη διαδρομή αναμένεται να κάνει ο Θωμάς Ζευγαράς. Ο 18χρονος φόργουορντ/σέντερ θα δοθεί δανεικός στην ομάδα του Τόλη Κουτρούλια, η οποία κατάφερε την τελευταία στιγμή να ανέβει στην κατηγορία και τρέχει για να γεμίσει το ρόστερ της. Ο Ζευγαράς ήθελε να αγωνίζεται και στο Παγκράτι θα έχει την ευκαιρία να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής.

Την ίδια ώρα ο Νίκου γνωρίζει απόλυτα τι εστί Α2. Ηταν ο κορυφαίος πασέρ της κατηγορίας το 2017 και από τα παιδιά που ξέρουν τι θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός Β’ για να… ψήσει και τα νεαρά παιδιά που ακολουθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ