Η Καρδίτσα τιμάει τον Αργύρη Καμπούρη

Η Καρδίτσα τιμάει τον Αργύρη Καμπούρη

Στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β’ – Piraeus Bank οι γηπεδούχοι αναμένεται να τιμήσουν το ιερό Τοτέμ του Ελληνικού μπάσκετ.

Η Η Καρδίτσα υποδέχεται (14/12, 17:00) τον Ολυμπιακό Β’ – Piraeus Bank για την 11η αγωνιστική της Α2, στο νέο ”στολίδι” της πόλης, με τους ανθρώπους της ομάδας να προχωρούν σε μία κίνηση… ιπποτισμού βραβεύοντας τον Αργύρη Καμπούρη.

Η ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας για την τιμή στο πρόσωπό του:

”Ο Α.Σ.Κ. τιμά τον Αργύρη Καμπούρη

Στο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του Ολυμπιακού, το Σάββατο 14/12 στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας, θα βραβευτεί από τον Α.Σ. Καρδίτσας KSD, μια σπουδαία προσωπικότητα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, που σημάδεψε μια τεράστια ιστορική στιγμή για τον αθλητισμό της χώρας μας.
Ο Αργύρης Καμπούρης, τεχνικός σύμβουλος σήμερα του Ολυμπιακού, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην ανάπαυλα.
Ο παλαίμαχος διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού, με 126 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών, με 16 σεζόν (1979-1995) με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, στον ιστορικό θρίαμβο του 1987. Με δυο δικές του εύστοχες βολές, γράφτηκε το τελικό 103-101 στο ματς με την τότε Σοβιετική Ένωση και η χώρα μας, πανηγύρισε για πρώτη φορά έναν ευρωπαϊκό τίτλο σε ομαδικό άθλημα, το Ευρωμπάσκετ του ’87, το οποίο έμελλε να αποτελέσει την αφετηρία για την άνοδο και την ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ.
Η αγωνιστική προσφορά αλλά και το ήθος του Αργύρη Καμπούρη, τον κατατάσσουν στις μεγάλες δόξες του ελληνικού αθλητισμού.”

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ