Παγκράτι – Ολυμπιακός B’ 79-65

Παγκράτι – Ολυμπιακός B’ 79-65

Κακή ήττα για τους πιτσιρικάδες της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού, από το Παγκράτι στο Μετς. Η πρώτη (ουσιαστικά)… εκτός προγράμματος.

Απροσδόκητη ήττα δέχθηκε ο Ολυμπιακός στο Παγκράτι, από την ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρότι στο πρώτο μισό οι «ερυθρόλευκοι» έμοιαζαν να ελέγχουν τον ρυθμό, όχι μόνο είδαν το Παγκράτι να προσπερνά, αλλά στο τέλος υπέστησαν βαριά (κι ως προς την έκταση του σκορ) ήττα με 79-65.

Ο Μίλοβαν Ντράσκοβιτς ήταν… μια ομάδα μόνος του, με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι δύο περιφερειακοί, Τζιβελέκας και Μίχαλος. Από τον Ολυμπιακό ο Μελισσαράτος ήταν με απόσταση κορυφαίος, ενώ με νταμπλ νταμπλ τέλειωσε το ματς ο Νίκου. Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν την απειρία των πιτσιρικάδων, από τους οποίους ξεχώρισε ο Κολοβέρος.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσαλδάρη έχουν ως τώρα πάρα πολύ καλή πορεία κι αυτή η ήττα μοιάζει να είναι η πρώτη… εκτός προγράμματος, χωρίς κανείς να υποτιμά το Παγκράτι, που μπορεί να βρίσκεται στον βυθό του βαθμολογικού πίνακα, αλλά έχει έμπειρους παίκτες, οι οποίοι θα… πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και θα παλέψουν για να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 12-15, 31-36, 54-48, 79-65.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ