Κατσικάρης: «Χαρούμενος που είμαι εδώ, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Κατσικάρης: «Χαρούμενος που είμαι εδώ, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

Ο Φώτης Κατσικάρης στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Χιρόνα τόνισε ότι το πλάνο της ομάδας είναι πολύ καλό και ότι πρέπει όλοι να προχωρήσουν μπροστά αφήνοντας πίσω ότι έχει συμβεί στην φετινή σεζόν.

Η Χιρόνα ανακοίνωσε χθες (24/1) την πρόσληψη του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της ομάδας, με τον πρώην ομοσπονδιακό μας προπονητή να επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά την σεζόν 2021-2022, όταν και κάθισε στον πάγκο της Μάλαγα.

Ο Έλληνας τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της Χιρόνα τόνισε ότι το πλάνο που υπάρχει στην ομάδα είναι φιλόδοξο και ανέφερε ότι όλοι πρέπει να δουλέψουν σκληρά προκειμένου να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα μέσα στην σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Έρχεται στις 21:20 ο Κάρμο

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και πεπεισμένος να προχωρήσει με μια σύνθετη κατάσταση. Το πιο σημαντικό θέμα είναι να ανακτήσει την εμπιστοσύνη μας. Το πρώτο μήνυμα που πρόκειται να δώσω στην ομάδα είναι ότι πρέπει να ξεχάσουμε τι έχει συμβεί και να κοιτάξουμε μπροστά, να είμαστε θετικοί, να βγάζουμε όλα τα καλά πράγματα που έχουμε και να καλύπτουμε τις ελλείψεις που έχει ο καθένας. Πρέπει να σκεφτούμε θετικά και να συνεχίσουμε με νέα πράγματα και πολλές πληροφορίες».

«Υπόσχομαι ένα δυναμικό παιχνίδι. Θέλουμε να παίξουμε γρήγορα, αλλά χωρίς βιασύνη. Να μοιράσουμε την μπάλα και να μην ψάχνουμε το καλό σουτ, αλλά το τέλειο. Γιατί πάντα υπάρχει ένα καλό σουτ, ένα κακό σουτ και ένα τέλειο σουτ, με μια έξτρα πάσα. Στην άμυνα είναι και ζήτημα τακτικής, αλλά και η προσπάθεια του καθενός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ