Euroleague: Το πρώτο «μπαμ» της Μπάρτσα και η σχέση του με την κόρη του Ναβάρο

Euroleague: Το πρώτο «μπαμ» της Μπάρτσα και η σχέση του με την κόρη του Ναβάρο

Τον 20χρονο Ισπανό γκαρντ, Χουάν Νούνιεθ, «κλείνει» η Μπαρτσελόνα ενόψει της νέας σεζόν - Ποια η σχέση του νεαρού άσου με τον θρύλο των μπλαουγκράνα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο

Επιχείρηση… αναδόμηση στην Μπαρτσελόνα, η οποία ολοκλήρωσε πρόωρα την σεζόν, αφού αποκλείστηκε με «σκούπα» από την Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά της Liga Endesa.

Σύμφωνα με την El Mundo Deportivo, οι Καταλανοί έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Χουάν Νούνιεθ, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Iσπανίας, τον οποίο οι μπλαουγκράνα θα αποκτήσουν καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό στην γερμανική Ουλμ.

Διαβάστε επίσης: Βοηθός Μεντιλίμπαρ: «Ο Μέντι φώναζε στους πανηγυρισμούς να ζήσει η μητέρα που σας γέννησε εσάς τους Έλληνες»

Ο 20χρονος γκαρντ (1,91μ.) αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά την τελευταία διετία παίζει στο γερμανικό πρωτάθλημα και έχει εξελιχθεί εντυπωσιακά. Η Μπάρτσα έχει ήδη δώσει τα χέρια μαζί του, ενώ οι Μαδριλένοι παρ’ ότι έχουν τη δυνατότητα να τον κρατήσουν εφόσον καταθέσει ισόποση προσφορά, δεν σκέφτεται να το κάνει.

Σημειώνεται πως ο Νούνιεθ είναι σύντροφος της κόρης του Χουάν Κάρλος Ναβάρο, του αθλητικού διευθυντή της και θρύλου της Μπαρτσελόνα.

Ο νεαρός Ισπανός, που είναι ήδη διεθνής, μετρά φέτος 9,4 πόντους, 4,6 ασίστ, 3,5 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα κατά μέσο όρο στη Γερμανία, ενώ στο Eurocup είχε 10,8 πόντους, 5,7 ασίστ, 3,6 ριμπάουντ και 1,9 κλεψίματα ανά αγώνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ