
Την γραμμή των ψηλών της αποφάσισε να ενισχύσει η Μπασκόνια, υπογράφοντας τον 25χρονο Ολλανδό, Τζέσι Έντουαρντς.
Τον Τζέσι Έντουαρντς πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό της η Μπασκόνια. Ο 25χρονος Ολλανδός σέντερ (2.13) θα έχει όμως δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς η προθεσμία δήλωσης παικτών στη Euroleague έχει εκπνεύσει.
Ο Τζέσι Έντουαρντς αγωνιζόταν στη Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ στην Αυστραλία και καθώς η ομάδα του ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο NBL, ήταν ελεύθερος να βρει άλλον σύλλογο. Με τη Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ είχε αυτήν την αγωνιστική περίοδο μέσο όρο 13,5 πόντους, 8,5 ριμπάουντ και 18,2 βαθμούς σε 32 αγώνες.
Διαβάστε επίσης:
Την προηγούμενη σεζόν ο Έντουαρντς αγωνίστηκε με τους Άιοβα Γουλβς της G-League. Στο NCAA φορούσε τη φανένα των Σίρακιους Όραντζ.
H ανάρτηση της Μπασκόνια:
✍️ Jesse Edwards, nueva pieza para el juego interior de Kosner Baskonia
Ongi etorri, Jesse! 🔵🔴 pic.twitter.com/CaYYvkj52D
— Kosner Baskonia (@Baskonia) March 10, 2026




