Ιωνικός : Με λαϊκή εντολή στην Α1

Ιωνικός : Με λαϊκή εντολή στην Α1

Στην Α1 θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Ιωνικός ύστερα από απόφαση του κόσμου της ομάδας.

Την περασμένη Δευτέρα (13/7) πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνέλευση των φιλάθλων του Ιωνικού σχετικά με το μέλλον της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Οι φίλοι της ομάδας της Νίκαιας πήραν ενώπιον του Ερασιτέχνη την απόφαση να αγωνιστεί ο Ιωνικός στην Α1 χωρίς να κάνει καμία αλλαγή στο όνομά του. Η απόφαση έγινε δεκτή με αποτέλεσμα να γίνονται ήδη τα πρώτα σχέδια για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε χθες 13/7 -έπειτα από πρόσκληση του Ερασιτέχνη- η ανοιχτή συνέλευση φιλάθλων του Ιωνικού με θέμα την επόμενη μέρα του τμήματος μπάσκετ.

Εφόσον, παρουσιάστηκαν όλες οι διαθέσιμες επιλογές που υπήρχαν μέχρι χθες στα χέρια μας, εφόσον έγινε ξεκάθαρο πως ο Αθλητικός Όμιλος Ιωνικός δεν πρόκειται να αλλάξει όνομα, εφόσον απαντήθηκαν από τον κ. Τσάπα όλες οι ερωτήσεις του κόσμου για την προηγούμενη χρονιά και παρουσιάστηκε η πρότασή του επίσημα και δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις που ζήτησε ο κόσμος, πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία δι΄ ανατάσεως της χειρός.

Το ερώτημα που τέθηκε προς ψήφιση ήταν το αν εγκρίνεται η πρόταση του κ. Τσάπα για την επομένη μέρα στην Α1, χωρίς να τεθεί κανένα διχαστικό δίλημμα που θα οδηγούσε σε διάσπαση του κόσμου της ομάδας. Η συντριπτική πλειοψηφία υπερψήφισε την πρόταση και ο Ιωνικός θα συνεχίσει στην Α1 κατηγορία, ως Ιωνικός.

Από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας που αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης, παρευρέθηκαν για 2.5 ώρες στο Δημαρχείο. Την ιστορία, λοιπόν, την γράφουν οι παρόντες!

Υ.Γ. Όλη μας η προσοχή στρέφεται πλέον στο γηπεδικό, οπού σε συνεργασία με τον Δήμο, ο Ιωνικός θα πρέπει τον Οκτώβριο να έχει το δικό του γήπεδο στην Α1 !

Υ.Γ.2 Όλοι μέλη στον ερασιτέχνη για έναν πανίσχυρο Ιωνικό!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ