Άρης : Έτοιμο το «business plan» για το Αλεξάνδρειο

Άρης : Έτοιμο το «business plan» για το Αλεξάνδρειο

Παρόλο που βρίσκεται εν μέσω δύσκολων οικονομικών συγκυριών, ο Άρης προχωράει με σκοπό να κάνει δικό του το «Αλεξάνδρειο».

Μπορεί να μην βιώνει και τις καλύτερες μέρες του ο Άρης σε θέματα οικονομικών, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και κάνει τα πάντα με σκοπό να κάνει δικό του το «Αλεξάνδρειο».

Γι’ αυτό τον λόγο έχει ήδη καταθέσει το business plan που χρειαζόταν στη διοίκηση των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων της Θεσσαλονίκης και ο ΑΣ Άρης το μόνο που αναμένει τώρα δεν είναι άλλο από την εισήγηση των ΕΑΚ Θεσσ/νίκης στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η ενημέρωση του ΑΣ Άρη ανέφερε:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ κατέθεσε στη διοίκηση των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης το business plan για τη χρήση του Αλεξανδρείου Μελάθρου, όπως του είχε ζητηθεί για να προχωρήσει το θέμα της παραχώρησης του γηπέδου.

Η εισήγηση των Ε.Α.Κ. προς τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναμένεται να είναι θετική και αναμένονται οι εξελίξεις σ’ αυτό το πολύ σημαντικό θέμα για τον ΑΡΗ».

Η αισιοδοξία πως το θέμα αυτό θα κλείσει άμεσα είναι εμφανής στις τάξεις του Άρη, παρόλο που τα BAN είναι ακόμα σε ισχύ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ