Τολιόπουλος : Δουλεύει σκληρά, ψάχνει τον επόμενο σταθμό του

Τολιόπουλος : Δουλεύει σκληρά, ψάχνει τον επόμενο σταθμό του

Σκληρά για την επόμενη σεζόν προετοιμάζεται ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Σε αυτή τη φάση του καλοκαιριού, οι μπασκετμπολίστες κάνουν τα αδύνατα δυνατά, με σκοπό να παρουσιαστούν όσο γίνεται καλύτεροι κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αυτό προσπαθεί να κάνει και ο Βασίλης Τολιόπουλος. Ο Έλληνας γκαρντ, είναι κάθε μέρα στο γυμναστήριο και εργάζεται σκληρά με σκοπό να βελτιώσει τις αδυναμίες του, να αποκτήσει καλύτερη φυσική κατάσταση και να παρουσιαστεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο ακόμα πιο βελτιωμένος, ακόμα πιο έτοιμος.

Ωστόσο, ακόμα τίποτα δεν είναι βέβαιο για τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του. Ο ύψους 188 εκατοστών άσος, έχει δηλώσει στη διοίκηση της ΑΕΚ δεν θέλει να συνεχίσει στην Ένωση.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν μπόρεσε να ενσωματωθεί ιδανικά στο σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου, με αποτέλεσμα ο ίδιος να θέλει να αλλάξει «σπίτι».

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει δείξει ο Άρης, ο οποίος επιθυμεί την επιστροφή του. Οι «κίτρινοι» εκτός από το θέμα του γηπέδου που προσπαθούν να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Γουλιέλμου από τη διοίκηση, είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν το αγωνιστικό πλάνο του συλλόγου το οποίο περιλαμβάνει και τον Βασίλη Τολιόπουλο.

Εκτός από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και άλλα κλαμπ τον έχουν στη λίστα τους και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ