ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε Παπαντωνίου

ΠΑΟΚ : Ανακοίνωσε Παπαντωνίου

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι κι επίσημα ο Νώντας Παπαντωνίου, με τον Δικέφαλο του βορρά να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα τη συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Νώντα Παπαντωνίου, που επιστρέφει στον «Δικέφαλο» μετά από το σύντομο πέρασμά του από την ομάδα στο ξεκίνημα της σεζόν 2018-19, με συμβόλαιο που θα έχει χρονική διάρκεια δύο ετών. Γεννήθηκε στον Χολαργό στις 28 Απριλίου του 1990, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται ως γκαρντ.

Ο Παπαντωνίου ξεκίνησε την καριέρα του στο Μαρούσι και στη συνέχεια έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Ηλυσιακό, Περιστέρι, Κολοσσό Ρόδου, Προμηθέα Πάτρας, Γυμναστικό Λάρισας-Φάρο, Πανιώνιο και Λάρισα, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί στην Ισπανία με τις Αραμπέρι και Γέιδα.

Την περσινή σεζόν (2019-20), στα 20 παιχνίδια πρωταθλήματος που αγωνίστηκε με την ομάδα της Λάρισας, είχε 11 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Την σεζόν 2018-19, στο διάστημα που συνεργάστηκε με τον ΠΑΟΚ, όταν τραυματίστηκε ο Φιλ Γκος, ο Νώντας Παπαντωνίου πρόλαβε να αγωνιστεί σε 5 επίσημους αγώνες με τα ασπρόμαυρα.

Ο Παπαντωνίου έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008, της Εθνικής Νέων που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2009 και το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του 2010.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ