Χαρίλαος Τρικούπης: Μάθις ο δεύτερος!

Χαρίλαος Τρικούπης: Μάθις ο δεύτερος!

Η ομάδα του Μεσολογγίου ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μάθις για την επόμενη σεζόν.

Την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, Άντονι Μάθις ανακοίνωσε ο Χαρίλαος Τρικούπης για την επόμενη σεζόν. Αυτή είναι και η δεύτερη μεταγραφή ξένου των νεοφώτιστων στην Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Μεσολογγίου για τον Αμερικανό γκαρντ Άντονι Μάθις, λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Kαντίμ Σο

«Δύο πρωτάρηδες στην ίδια πόλη! Ο Άντονι Μάθις (Anthony Mathis) ξεκινάει την επαγγελματική του καριέρα και εμείς το ταξίδι μας στην Α1.

Γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου 1996, ο Αμερικανός guard αποφοίτησε από το Oregon, ενώ ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα στο New Mexico.

Την τελευταία χρονιά στο Oregon, είχε κατά μέσο όρο 8,5 πόντους και 45,4% ποσοστό στα σουτ τριών πόντων, στα 31 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Καλώς ήρθες Άντονι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δύο πρωτάρηδες στην ίδια πόλη! Ο Άντονι Μάθις (Anthony Mathis) ξεκινάει την επαγγελματική του καριέρα και εμείς το ταξίδι μας στην Α1. Γεννημένος στις 23 Νοεμβρίου 1996, ο Αμερικανός guard αποφοίτησε από το Oregon, ενώ ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα στο New Mexico. Την τελευταία χρονιά στο Oregon, είχε κατά μέσο όρο 8,5 πόντους και 45,4% ποσοστό στα σουτ τριών πόντων, στα 31 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Καλώς ήρθες Άντονι! #trikoupisbc #trikoupisbcA1 #totaxidixekinise

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη xtrikoupis55bc official (@trikoupis55bc) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ