ΠΑΟΚ : Συμφώνησε με τον Κακλαμανάκη

ΠΑΟΚ : Συμφώνησε με τον Κακλαμανάκη

Ο 26χρονος σέντερ τα βρήκε σε όλα με τον ΠΑΟΚ και τις επόμενες ώρες θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας με τον Δικέφαλο.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, καθώς ο 26χρονος σέντερ έδωσε τα χέρια με τον Δικέφαλο του Βορρά και απομένουν πλέον μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο πλευρές βρισκόντουσαν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα, αλλά πριν από λίγες ώρες βρέθηκε η χρυσή τομή και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί με τα χρώματα του ΠΑΟΚ.

Ο Κακλαμανάκης πέρσι αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα της Ενωσης, έχοντας 4,4 πόντους και 2,8 ριμπάουντ μέσο όρο, σε 14 λεπτά συμμετοχής, ενώ στο Basketball Champions League, σε 8,2 λεπτά, είχε 1,5 πόντο και 1,6 ριμπάουντ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Μέξας, βλέπει στο πρόσωπο του 26χρονου έναν πολύ καλό παίκτη, που θα αποτελέσει τη δεύτερη λύση πίσω από τον Αμερικανό, που θα αποκτηθεί το επόμενο διάστημα για βασικός σέντερ του Δικεφάλου του Βορρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο Κακλαμανάκης αναμένεται τις επόμενες ώρες να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της συμφωνίας και να γίνει η τρίτη φετινή μεταγραφή του Δικεφάλου μετά τους Γκρίφιν και Παπαντωνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ