Λοτζέσκι: «Δεν είχα κανένα δισταγμό για να συμφωνήσω με την ΑΕΚ»

Λοτζέσκι: «Δεν είχα κανένα δισταγμό για να συμφωνήσω με την ΑΕΚ»

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης.

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματ Λοτζέσκι, με τον Αμερικανό να παίζει στην χώρα μας σε τρίτη διαφορετική ομάδα, μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο Λότζο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης αναφορικά με τη νέα σελίδα στην καριέρα του και τόνισε ότι δεν είχε κανένα δισταγμό για να πει το «ναι» στην πρότασή της.

Μιλώντας για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος, που αποτελώ και επίσημα μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ, σε συνδυασμό με την επιστροφή μου στην Αθήνα. Όλοι γνωρίζουν πως εγώ και η οικογένεια μου απολαμβάνουμε τη ζωή στην Ελλάδα, νιώθουμε, ότι είναι το δεύτερό μας σπίτι εδώ, και δεν είχα κανένα δισταγμό στο να συμφωνήσω με την ΑΕΚ.

Γνωρίζω πολλά για την ΑΕΚ, με την οποία τα έξι χρόνια που αγωνίστηκα στην Ελλάδα ήμουν αντίπαλος. Γνωρίζω τις υψηλές προσδοκίες της Διοίκησης, και θέλω να βοηθήσω και εγώ στην κατάκτηση τροπαίων, που είναι και το πιο σημαντικό».

Και συμπλήρωσε: «Είμαι τυχερός, διότι γνωρίζω πολλά από τα παιδιά που είναι στην ομάδα και πιστεύω ότι θα έχουμε εκπληκτική συνεργασία. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι πολύ σημαντικό, ότι και με τον κόουτς Παπαθεοδώρου έχουμε μιλήσει και βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος σχετικά μ’ αυτά που θέλουμε να πετύχουμε. Νιώθω πολύ οικεία στο να παίξω υπό τις οδηγίες του, καθώς έχουμε βρεθεί πολλές φορές αντίπαλοι στο παρελθόν και γνωρίζει τα «συν» και τα «πλην» στο παιχνίδι μου, καθώς και τον τρόπο που θα βοηθήσω ακόμη καλύτερα την ομάδα».

Και κατέληξε: «Θα ήθελα να στείλω ένα «μήνυμα» στον κόσμο της ομάδας, θέλοντας να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου, που πλέον θα φοράω τα «κιτρινόμαυρα». Δεν μπορώ να… περιμένω την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ομάδα να κερδίσει όσα περισσότερα ματς μπορεί. Τα λέμε σύντομα, παιδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ