Μέξας για Κακλαμανάκη: «Του προσφέρουμε ρόλο και κίνητρο»

Μέξας για Κακλαμανάκη: «Του προσφέρουμε ρόλο και κίνητρο»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, υποστήριξε ΄πως ο 'Ελληνας σέντερ αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερος μετά την αποτυχημένη χρονιά του στην ΑΕΚ.

O Δημήτρης Κακλαμανάκης πριν ένα καλοκαίρι είχε πάρει την λάθος απόφαση. Δεν αποδέχτηκε την πρόταση του Ολυμπιακού, πήγε στην ΑΕΚ από το Λαύριο, δεν κατάφερε ποτέ να βρει χρόνο συμμετοχής και έμεινε ουσιαστικά… παραγκωνισμένος από την Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Έλληνας σεντερ έμεινε ελεύθερος από την Ένωση και υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να ανακτήσει την αγωνιστική του κατάσταση.

Ο Κώστας Μέξας, ο οποίος είναι από τώρα στην Πυλαία και δουλεύει μαζί με τους Παπαντωνίου και Μαργαρίτη, μίλησε για τον Κακλαμανάκη στην επίσημη ιστοσελίδας του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου είπε για το τελευταίο χρονικά απόκτημα της ομάδας του: «Ο Δημήτρης έδειξε την ποιότητά του στα χρόνια που αγωνίστηκε στο Λαύριο, όπου αναδείχθηκε και πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος και έκανε πέρσι ένα πολύ σημαντικό βήμα με την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα ήθελε, αλλά θεωρώ ότι εμείς μπορούμε να του προσφέρουμε το κίνητρο και το ρόλο για να αποδείξει ότι ανήκει σε ένα υψηλότερο επίπεδο στο Ελληνικό μπάσκετ».

Βάζοντας το περίγραμμα αυτών που περιμένει από τον 26χρονος σέντερ, ο Μέξας τόνισε: «Ο Κακλαμανάκης έχει εμπειρία και παραστάσεις από την Α1, έχει ικανότητα και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι, μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία περιμένουμε κι εμείς από την παρουσία του στην ομάδα μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε και εμείς το Δημήτρη να δείξει αυτά που αξίζει, αλλά και εμείς να πάρουμε, μέσα από την ομαδική δουλειά, ότι καλύτερο μπορούμε και αυτό που μπορεί να μας δώσει, ένα πολύ σκληρό παιδί, που δεν φοβάται να βάλει το κορμί του στη μάχη, παίζει για την ομάδα και έχει κίνητρο. Κι αυτά είναι στοιχεία που μας ενδιαφέρουν πολύ για τους παίκτες μας. Θέλουμε να έχουμε ισορροπία και στις δύο πλευρές του παρκέ και παιδιά με πολύ μεγάλο κίνητρο. Είναι από τα κυρίαρχα στοιχεία στην στελέχωση του ρόστερ και μέχρι τώρα μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι σε αυτό τον τομέα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ