ΑΕΚ : Παίρνει Γόντικα, κρατάει και Γιάνκοβιτς

ΑΕΚ : Παίρνει Γόντικα, κρατάει και Γιάνκοβιτς

Δυναμικά συνεχίζεται ο προγραμματισμός της Ένωσης για την επόμενη σεζόν, με τον Έλληνα σέντερ και τον 30χρονο φόργουορντ να είναι οι επόμενες κινήσεις της.

Σε εγρήγορση βρίσκονται στην μπασκετική ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να κινούνται δυναμικά για την ολοκλήρωση του ρόστερ τους για την επόμενη σεζόν.

Ο σχεδιασμός έχει πάρει φωτιά στην Ένωση, η οποία προχώρησε σε δύο νέες συμφωνίες. Μία προσθήκη και μία παραμονή.

Λίγη ώρα μετά τη λύση της συνεργασίας του Κώστα Γόντικα με το Περιστέρι, η Ένωση έκλεισε τον 26χρονο σέντερ, ο οποίος αναμένεται να της δώσει λύσεις πίσω από τους Σλότερ-Μορέιρα και ουσιαστικά θα πάρει τη θέση του Δημήτρη Κακλαμανάκη.

Πρόκειται εξάλλου για έναν παίκτη που έχει καλή προοπτική για το μέλλον, είναι σε σχετικά μικρή ηλικία και θα τονώσει κι άλλο το ελληνικό στοιχείο της ομάδας.

Οσο για την ανανέωση; Ήταν γνωστό όμως απέμεναν κάποιες λεπτομέρειες και από ότι φαίνεται και αυτός θα είναι κάτοικος Άνω Λιοσίων από τη νέα σεζόν. Ο λόγος για τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος ήρθε συμφωνία με την ΑΕΚ για συμβόλαιο διετές συμβόλαιο (1+1) και θα είναι και την καινούρια χρονιά υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ