ΚΑΕ Ηρακλής : Ο κόσμος ψηφίζει την φανέλα της νέας σεζόν (vid)

ΚΑΕ Ηρακλής : Ο κόσμος ψηφίζει την φανέλα της νέας σεζόν (vid)

Οι φίλοι του Ηρακλή θα επιλέξουν τις εμφανίσεις της νέας σεζόν, όπως ανακοίνωσε η «κυανόλευκη» ΚΑΕ.

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα προχώρησε η ΚΑΕ Ηρακλής, καθώς ο κόσμος της ομάδας θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις προτάσεις.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ομάδας ενημέρωσαν τους φιλάθλους με βίντεο στα social media της ΚΑΕ πως με δική τους ψήφο θα επιλεχτεί η φανέλα για την ερχόμενη σεζόν.

O «Γηραιός» αποκάλυψε τις πέντε προτεινόμενες εμφανίσεις για την σεζόν 2020-21, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω. Το γεγονός αυτό, είχε προαναγγελθεί από την ΚΑΕ, η οποία τήρησε την υπόσχεση της δημοσιεύοντας πέντε σχέδια, από τα οποία θα επικρατήσει ένα, βάση της ψήφου του κοινού.

Δείτε παρακάτω το video με τίτλο «Διάλεξε εσύ τη φανέλα μας»:

Vote for our Jersey!

#New_Team_Jersey_Alert👉 Διάλεξε εσύ φέτος τη φανέλα μας!👉 Vote for our new Team Jersey! ‼️Κάνε like και share το post και άφησε με comment εδώ ποια είναι η επιλογή σου γράφοντας #uniform_1, #uniform_2, #uniform_3 ή #uniform_4 ή #uniform_5‼️Η εμφάνιση με τις περισσότερες επιλογές θα είναι η φετινή επίσημη εμφάνιση της ομάδας:‼️Επίσης 2 τυχεροί θα κερδίσουν μετά από κλήρωση τη φετινή εμφάνιση με τις υπογραφές όλων των παικτών. 🔵⚪️🏀🔥💪#iraklisbc, #new_era, #fight_together_win_together

Δημοσιεύτηκε από Iraklis BC / Ηρακλής Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίριση στις Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ