ΑΕΚ : Ανανέωσε ο Ματσιούλις (pic)

ΑΕΚ : Ανανέωσε ο Ματσιούλις (pic)

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιόνας Ματσιούλις για ακόμα ένα χρόνο.

Ο Γιόνας Ματσιούλις αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ταυτόχρονα, η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν στις προτεραιότητες της ΑΕΚ, καθώς ήθελε να διατηρήσει τον έμπειρο μπασκετμπολίστα στο ρόστερ της.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο 35χρονος άσος θα παραμείνει για τρίτη χρονιά στην Ένωση. Το συμβόλαιο του είναι για ένα χρόνο και μετά τους Σλότερ και Λάνγκφορτ, είναι ο τρίτος καλύτερος ξένος που θα είναι και την νέα σεζόν στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ Β.C. πιστή στο πλάνο πρωταθλητισμού συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθεια δημιουργίας ενός συνόλου, που θα διεκδικεί πάντα τα υψηλά.

Η ΑΕΚ  B.C. ανακοινώνει, ότι συνήψε σήμερα (02/08) συμφωνία με τον Γιόνας Ματσιούλις. Ο διεθνής Λιθουανός υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τη «Βασίλισσα» έως το τέλος της περιόδου 2020-2021. Ως εκ τούτου, θα συνεχίσει να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα για 3η συνεχόμενη περίοδο. Με τον Γιόνας εκ των πρωταγωνιστών η ΑΕΚ κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο του 2019 και το Κύπελλο Ελλάδος του 2020.

Μαζί Γιόνας για τα σπουδαία, που έρχονται…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ