Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πήρε χαρτάκι και ο... λαλάκης. Συνηθισμένος χρόνια.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Μασιούλις: «Αν ήταν έτσι οι γέροι…»

Ο Λιθουανός φόργουορντ μίλησε σε Μέσο της χώρας του και αναφέρθηκε στο γεγονός πως η Ένωση έχει μεγάλο μέσο όρο ηλικίας και για το πως κρατούνται όλοι οι παίκτες σε φόρμα.

Μασιούλις: «Αν ήταν έτσι οι γέροι…» | to10.gr

Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει αναφορικά με τον μέσο όρο ηλικίας της ΑΕΚ, ο οποίος ξεπερνάει τα 36 αναφορικά με τους παίκτες που αναμένεται να στελεχώσουν τη βασική πεντάδα της Ένωσης για την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αυτό αναφέρθηκε και ο Γιόνας Μασιούλις, ο οποίος βέβαια σε συνέντευξη στην ιστοσελίδα 15min.lt όπου αναφέρθηκε στην επέκταση της συνεργασίας του με την Ένωση και τους… Μαθουσάλες συμπαίκτες του.

«Από τη μία πλευρά είμαστε όντως μεγάλοι σε ηλικία, αλλά από την άλλη πλευρά αυτοί οι παίκτες ήταν υγιείς πέρυσι και έκαναν πολύ καλές προπονήσεις. Δεν είχαμε τραυματισμούς. Κερδίσαμε το Κύπελλο Ελλάδας και φτάσαμε στο Top8 του BCL χωρίς προβλήματα. Για ένα άσχημο φεγγάρι τον Γενάρη δεν τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο.

Ναι, είμαστε μεγάλοι, αλλά η εμπειρία και η έξυπνη καθοδήγηση είναι αυτή που μας δίνει το αποτέλεσμα ότι αυτοί οι μεγάλοι σε ηλικία είναι καλύτεροι από κάποιους νέους. Ο Λάνγκφορντ θα γίνει 37 σε έναν μήνα, αλλά ακόμα έχει μέσο όρο 20 πόντους. Αυτός είναι γέρος. Αφήστε όλους να είναι έτσι, και τότε θα δούμε. Ένας είναι γέρος, αλλά αν φροντίσει το σώμα του με τον τρόπο που κάνουμε όλοι στην ΑΕΚ, τότε θα είναι σε θέση να παίζει για πολύ καιρό», υποστήριξε ο Λιθουανός φόργουορντ.